Mantelzorgmail

Mantelzorgmail is gestart op 4 juni 2012 en is op dit moment alleen voor mantelzorgers van patiƫnten die in de regio West Overijssel van Dimence wonen beschikbaar.

U kunt als mantelzorger problemen beter begrijpen als u genoeg informatie hebt over dementie en de gevolgen. En beter begrijpen betekent gemakkelijker kunnen inspelen op gedrag en behoeftes van uw naaste.

Via mantelzorgmail kunt u vragen stellen aan uw hulpverlener, bijvoorbeeld over gedrag dat u opmerkt. Uw hulpverlener geeft u dan per e-mail een zo passend mogelijk antwoord. Ook kunt u via mantelzorgmail uw zorg uiten of nieuwe ontwikkelingen melden. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van uw hulpverlener. Als uw eigen hulpverlener afwezig is, is er altijd iemand anders beschikbaar om uw e-mail te beantwoorden.

Op dit moment wordt mantelzorgmail op een andere manier opgelost.

Crisis

Als de situatie niet zolang kan wachten, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de hulpverlener. Gebruik hiervoor het telefoonnummer op het kaartje dat u heeft gekregen. U kunt ook bellen naar het secretariaat van Dimence (t 038 469 1000).